Attila Abrudán's Home Page v1.09.1
Ami nem működik, nevezd el 1.0-nak!
Sorry, your browser doesn't support Java.

Please email me the WebSiter for any queries, questions or comments."Az élet nem illemtani iskola! Az olyan emberek, akik megbotránkoznak egy erős kifejezésen gyávák, mert elképednek a való ÉLETTŐL! Az ilyen emberek nyilvánosan felháborodnak, de roppant előszeretettel járnak nyilvános árnyékszékekre, hogy elolvassák a falakon látható illetlen feliratokat!" JAROSLAV HASEK

Ez a kicsit sajátságosan elcseszett (hipnogén) Honlap leginkább a saját szórakoztatásomra kreálódott, amellett, hogy nem zárja ki más perszónák időtöltésének ezen honlapon való tartózkodását sem. A tartalomért, külsőért... öt szóval mindenért ami él és mozog eme helyen legyetek elnézőek, mert az élet nem csupán játék és mese, így hát Én sem vagyok időmilliomos csak "okos-szép" és szerény. Nem úgy, mint az a sok általában beképzelt, tudálékos nagyképű öntelt fráter, pitiáner vén fing a nagy kupac hasznavehetetlen gőzőlgő tehénlepényben. És végül WebSurfer ha javasolhatok valamit az a következő lenne: élvezd az életet, mint egy pornósztár in action, és legyen meg a Te akaratod, amint a mennyekben azonképpen itt a Neten is...Read my Guest-Book!
Sign my Guest-Book!


Pomona Paradise - Attila Abrudán's Home Page.
Copyright © 1999, 2000 Attila Abrudán. Noncommercial version, redistribution is permitted. Contact the author for more information.

 
 
 
 
Egy ismeretlen barát is barát. abrudana@freemail.hu